DESPRE NOI

PREZENTARE GENERALĂ

S.R.L. "BLEX - GRUP" are ca domeniu de activitate producția de betoane și mortar la cele mai înalte standarde de calitate. Activitatea companiei a început în anul 2000, ca o firmă ce producea articole din beton armat și presta servicii de transport. În 2011, s-a lărgit activitate, astfel a început producerea betonului, transportarea către clienți și pomparea la înălțime. În prezent produsele și serviciile companiei se adresează întregului teritoriu zonal și regional al municipiului Bălți, iar compania este cunoscută ca una dinamică aflată în plină ascensiune, având ca scop principal satisfactia clientilor săi.

CALITATEA ȘI CANTITATEA PRODUSELOR

Calitatea produselor și serviciilor realizate și prestate recomandă compania, având perspective de a deveni una dintre companiile de tip lider în domeniul său de activitate. În prezent compania deține certificatul de calitate care permite fabricarea betonului M-350 și M-400


În ceea ce privește cantitatea de produse și servicii ce se oferă beneficiarilor, compania poate fi considerată un furnizor competitiv, care poate asigura un volum mare de produse și servicii cu consumuri reduse (datorita pierderilor mici), respectând normele și standardele de calitate și termenele contractuale de predare către beneficiari. Activitatea de producere se desfășoară pe o suprafață de 2,6 ha.

Stația de betoane a companiei este de tip CIFA - Italia din anul 2008 cu o productivitate de 60m3/oră. Pentru producere este utilizat cimentul M-500 Lafarge, nisip de calitate înaltă, pietriș concasat M-700-1200 și aditivi SikaPlastiment. Linia de producere este setată la regim continuu de lucru 24/24 ore.

Capacitățile de depozitare ale companiei permit asigurarea necesităților clienților. Depozitul de ciment este de 130-150 tone, aprovizionarea cu materie primă are loc în mod continuu. Capacitatea depozitului de materiale inerte, nisip, pietris, granit, fiind de 7000 - 9000 tone.

PARTENERII NOȘTRI

CONTACTE

  str. Ștefan cel Mare 182
3121 Bălți, Republica Moldova

  +373 795 1 44 99
  +373 231 2 11 11

  blex.grup@gmail.com
  www.blex.md

PROGRAM DE LUCRU

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
Sâmbătă: 08:00 - 14:00
Dunimică: Zi liberă

PRODUSE

SERVICII

DESPRE NOI

Ⓒ 2010 - • S.R.L. "BLEX-GRUP" • DESIGN BY VIQCOM.COM
Vă respectăm confidențialitatea.

Noi și partenerii noștri folosim pe site-ul nostru tehnologii precum cookie-urile ca să personalizăm conținutul și reclamele, să oferim caracteristicile suportului media și să ne analizăm traficul. Dați clic mai jos ca să fiți de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Aveți dreptul să vă răzgândiți și să vă retrageți acordul oricând revenind pe acest site.